(.♡ناشناخته

(.♡ناشناخته

آه زندانی این دام بسی بشنودیم
حال مرغی که برسته ست ازین دام بگو

یه گلبرگ مغرور که حالا برگشته و خوبِ تهرانه :)

برنامه ریزی فردا به اضافه کارشناسی طبخ

سه شنبه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۴۲ ق.ظ

فردا ساعت میزارم صبح زود بیدار میشم

بعد دست مامانمو میگیرم میگم دو تا گزینه داریم یا الان بریم اینقدر بدوییم که خون ریه هامون از دهنمون بزنه بیرون یا بگیریم بخوابیم

که خب اونم میگه بخوابیم منم مطیع امر مادر میرم میخوابم

البته حالت دوم اینه که طبق روال هر روز بعد ساعت یک ظهر بیدار میشم که خب اینطوری قضیه کلن کنسله

.

برای ناهار فردا ام عجیب دلم میخواد گوجه کبابی بخورم با نون نمیدونم این لعنتی چرا اینقدر خوشمزست 

فک کن گوجه رو از سیخ مستقیم میزاری لای نون بعد اون نون گوجه ای میشه نمک میزنی و.....اه دلم خواست

البته ایده بعدیمم  گوجه کبابی با کته ی شفته کره مالی شدست

من هیچوقت این غذا رو امتحان نکردم ولی مطمئنم فوق العاده خوشمزست

اصلن  بی ربطه ها ولی ملت چرا برنج ابکشی دوست دارن 

چرا به نظرشون برنج دون شده خیلی خوشمزست

اولن که برنج فقط کته

کته اام فقط شفته

تمااام

موافقین ۰ مخالفین ۲ ۹۷/۰۵/۲۳
گلبرگ مغرور :)

نظرات (۱)

۲۳ مرداد ۹۷ ، ۰۹:۰۳ استاد بزرگ
جالب بود ...
ولی در مورد اول هنوز هوا انقدر سرد نشده که در اثر پر شدن هوای سرد به ریه ها ، ریه ها یخ بزنن و خون داخلش جمع بشه. این اتفاق در هوای سرد می افته.
برنج هم فقط کته ... البته نه اینکه شفته باشه.

پاسخ:
مورد اولو کاملن خزعبل گفتم و مرسی که از نظر علمی توجیه کردین
برنجم یه کوچولو شفته باشه نه اینکه کلن خمیر شه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی